Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Πως σε κατάντησαν ρε Panathinaikos..

Αποκλεισμός για τον Παναθηναικό από το Κύπελλο από τον Πλατανιά. Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Ο φετινός Παναθηναικός είναι για κλάματα. Στο πρωτάθλημα 8ος παλεύει να μπει στα play-off.Στην Ευρώπη τον κάνανε πλάκα κάτι Μάριμπορ , στο Κύπελλο αποκλεισμός από μια ομαδούλα που λέγετε Πλατανιάς και παίζει πρώτη φορά στην Α' Εθνική που αν δεν είχαμε κρίση και τέτοια χάλια στο ποδόσφαιρο θα έπαιζε Δ' Εθνική.

Τον πάτησε ο Πλατανιάς τον Παναθηναικό. Ο Άγγελος Αναστασιάδης πήρε την ταυτότητα κάποιου Φαμπρισιάνο Γκονζάλες Πενέλας που υποδύεται τον προπονητή.Αν δεν ήταν ο Καπίνο ο Παναθηναικός θα είχε χάσει 3-0.Αν και στο γκολ ευθύνεται γιατί το σουτ είναι πολύ χλιαρό.Είδα κάτι παλαίμαχους σήμερα να κάνουν αγκαρία και να βασανίζονται. 0 όρεξη, καθόλου πάθος δεν συζητάω για δύναμη,τσαμπουκά και νεύρο.Αλλά άμα είσαι απλήρωτος από πέρυσι και ξέρεις ότι από το καλοκαίρι δεν θα είσαι στην ομάδα που να βρεις κίνητρο να παίξεις.Δες πως σε κατάντησαν Παναθηναικε να έχεις στο ρόστερ σου κάτι Σο,Τοτσέ,Μπαρμπαρούσιδες,Ζέκα,Πίντο,Βελάσκες και Φορναρόλι. Να μην μιλήσω για τους Έλληνες παίχτες που κάποτε είχες όλοι την Εθνική Ελλάδος στο ρόστερ σου.

Αλλά έτσι είναι.Με πρόεδρο Αλαφούζο δεν πας πουθενά.Τον έφαγαν τα πρεζόνια και οι χούλιγκανς τον Βαρδινογιάννη.Να δω πού θα σταματήσει η κατρακύλα για την μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα εκτός συνόρων.

Πότε θα γίνεις ξανά Panathinaikos;;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου