Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις προτάσεις φέρεται να έχει δεχτεί ο Παναθηναϊκός από την Γιουβέντους για τον Χάρη Μαυρία και στην τελευταία τους επαφή ζήτησε 7 εκατ. ευρώ!



Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Τριφυλλιού, αλλά είναι δεδομένο πως παρά τη μεγάλη ανάγκη για ρευστό που έχει ο σύλλογος, δεν υπάρχει περίπτωση να... ξεπουληθεί. Έστω κι αν ο επίδοξος αγοραστής είναι ένα τοπ κλαμπ, του επιπέδου της Γιουβέντους.


Η «Γηραιά Κυρία» πάντως φέρεται να έχει ήδη κάνει τρεις κρούσεις για τον άσο των «πρασίνων», προσφέροντας αρχικά από 700.000 ευρώ, συν 1 εκατ. ευρώ μπόνους, ως τα 1,7 εκατ. ευρώ συν το ίδιο ποσό (1 εκατ.) ως μπόνους. Η πρώτη σύμφωνα με την «Sportday» έγινε τον περασμένο Μάιο και απορρίφθηκε άμεσα από τον Παναθηναϊκό, που προχώρησε σε ανανέωση συμβολαίου στον Μαυρία. Η δεύτερη που έφτανε στα 1,2 εκατ. ευρώ έγινε στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, για να γίνει ακόμα μία κρούση προς το τέλος του φθινοπώρου.


Εκεί ενώ αρχικά το Τριφύλλι είχε διαμηνύσει πως θα παραχωρούσε τον παίκτη έναντι περίπου 2 εκατ. ευρώ, εν τέλει η πρόταση που έφτασε στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο έφτανε στα 1,7 εκατ. ευρώ και επιπλέον 1 εκατ. ευρώ -εφικτά- μπόνους, αλλά ο Χρήστος Παναγόπουλος φέρεται να αξίωσε... 7 εκατ. ευρώ για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό! Οι Ιταλοί -όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο- θεώρησαν το συγκεκριμένο ποσό εξωπραγματικό και προς το παρόν έχουν βάλει την υπόθεση στον «πάγο».

 gazzetta.gr

Y.Γ:Άνθρωπος που πιάστηκε κότσος στη δημόσια τηλεόραση πληρώνοντας 50000 ευρώ στο Σπύρο Παπαδόπουλο να μπεκροπίνει πήγε να δουλέψει την διοίκηση της Γιουβέντους.
Τι άλλο θα δούμε από το συνάφι του Αλαφούζου;Ελπίζω μην έχουμε σκηνικό Νίνη και την κάνει κούτρα όταν λήξει το συμβόλαιο του!