Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Grande Paolo....

Ο τυφώνας Πάολο Ντι Κάνιο χτύπησε για μία ακόμη φορά προσθέτοντας στο βιογραφικό του άλλη μία εντυπωσιακή ιστορία.


Ο ιδιόρρυθμος Ιταλός κατάφερε να στρέψει πάνω του ξανά τα φώτα της δημοσιότητας με την απόφασή του να πάει στο προπονητικό κέντρο της Σουίντον και να καταστρέψει τις φωτογραφίες που υπήρχαν στο γραφείο του.



Ο 44χρονος, ο οποίος ανέβασε τη Σουίντον στη League One, παραιτήθηκε τη Δευτέρα ύστερα από έντονη διαφωνία με το συμβούλιο της ομάδας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η πώληση του Ματ Ρίτσι  στην Μπέρνμουθ, ομάδα με την οποία η Σουίντον μάχεται για τον προβιβασμό στην Championship, ενώ ένταση υπήρχε γενικά ανάμεσα στις δύο πλευρές από τη στιγμή που ο Ντι Κάνιο κατηγορούσε τη διοίκηση για υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν τελικά.

Ο πρώην παίκτης των Γουέστ Χαμ και Λάτσιο όχι μόνο δεν άλλαξε απόφαση, αλλά σύμφωνα με την "Daily Mail" τις πρώτες ώρες της Πέμπτης εισέβαλε μαζί με τουλάχιστον ένα ακόμη μέλος του επιτελείου του στο γραφείο που είχε όλους αυτούς τους μήνες και κατέβασε τις φωτογραφίες από τους τοίχους.

Από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης οι άνθρωποι της Σουίντον αναγνώρισαν πως δράστης ήταν ο Ντι Κάνιο, αλλά ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να στραφούν νομικά κατά του Ιταλού, η πλευρά του οποίου διέψευσε το περιστατικό. Ωστόσο, άλλαξαν τις κλειδαριές προκειμένου να μην μπορέσει στο μέλλον να εισβάλει ξανά στο προπονητικό κέντρο.

sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου