Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Γιάχος Τριτσώνης Σπάθας...

Γελάει ο κόσμος με τον τρόπο που πήρε ο Γαύρος το κύπελλο.Ο Γιάχος και η παρέα του κλείδωσαν την νίκη.
Ο Γιαννάκης ο Μανιάτης από το 1ο λεπτό έκανε βλαχομαγκιές αριστερά και δεξιά με όλη την ομάδα της Τρίπολεως και φυσικά ούτε κίτρινη κάρτα,αντίθετα κιτρίνιζε τους αντιπάλους.Υπό φυσιολογική διατησία του χαρίστηκαν 4 κόκκινες τουλάχιστον αν υπολογίσουμε και το χέρι του στην κεφαλιά του Σανκαρέ.Ο Χολέbας ζηλεύοντας τον Μανιάτη έκανε και αυτός την μαγκιά του και αντί για κόκκινη πήρε την κίτρινη κάρτα.

Πολύ ανόητα ο Γιάχος σφύριξε το πέναλτι στο 118 γιατί μπορούσε να αφήσει και ένα πάτημα στους Γαύρους να γκρινιάξουν για 1 φάση αλλά φοβήθηκε μην γίνει το χαζό και πάμε στα πέναλτι όπου εκεί θα είχαμε 100 επαναλήψεις για να μην χαθεί το τρόπαιο.

Ο Μποροβήλος που τον πληρώνουν για την προστασία της ομάδας και την εξασφάλιση τουλάχιστον του 50-50 απο τα κοράκια οφείλει να διωχτεί απο τους μεγαλομετόχους του Αστέρα με κλωτσιές γιατί απέδειξε τον λόγο που χαρακτηρίστηκε ως ΜποροΘΡΥΛΟΣ παλιότερα.

Ο Τσιώλης για 1 ακόμα φορά αρκέστηκε στις δημόσιες σχέσεις λέγοντας πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και θα ξαναδούμε τις φάσεις.Δηλώσεις άκρως αστείες την στιγμή που όλοι στην Τρίπολη θέλαν να σκοτώσουν τον Γιάχο.

Τραγικό ο Ολυμπιακός να μην εξαντλεί τα εισητήρια ενός τελικού στην Αθήνα μέσα και την ώρα της απονομής οι μισοί να έχουν φύγει.Τόσο χορτάτοι είναι ή τόσο αχάριστοι όπως τους χαρακτήρισε ο Βαγγέλας;

O τραγικός και κουραστικός γεράκος Σάββας Θεοδωρίδης απαίτεισαι να μην ακούγεται κιχ για τον πρόεδρο και μίλησε για δίκαια επικράτηση.Νομίζω ότι η άνοια και η μαλάκυνση έκαναν τα πρώτα σημάδια τους αισθητά.

Υ.Γ.:Θεωρώ δεδομένη την διαιτητική εύνοια του Αστέρα στα πλέι οφς.

 


5 σχόλια:

  1. Mono ligoi kai axaristoi opadoi tis omadas mas vrizan ton Baggeli .Einai o megaliteros proedros stin Ellada kai to deixnei me kathe eukairia .Esi Gagatsopedo pou milas gia ton megalo Thrilo kalitera voulone ta idia prospatheis na kaneis alla den mporeis .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολα αυτα με κανουν να ντρεπομαι που ειμαι ολυμπιακος...χιλιες φορες να γινοταν σωστο παιχνιδι και ας κερδιζε ο αστερας(βλ.γουιγκαν - μαντσεσερ σιτι)

      Διαγραφή
  2. Προσωπικά χαίρομαι απολύτως γι' αυτά που έπαθε η Τρίπολη στον τελικό. Για να μην ξεχνιόμαστε έμεινε στην α' και έριξε τον Ηρακλή υπό τις ευλογίες του Β. Μαρινάκη. Κύκλους κάνει η μπάλα. Τσάτσικα σώθηκες κι αυτός που σε κράτησε στην α' τσάτσικα σου πήρε το κυπελλάκι. Έτσι παν αυτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ti les re axampariste pio kipelo pira tsatsika ?Ksereis ti les ?Souromenos evlepes to match.Ntompra to pira to kipelaki an einai allos pios magkas as to parei autos .

      Διαγραφή
  3. eimaste sto 2013 kai o allo leei "Ti les re axampariste pio kipelo pira tsatsika ?Ksereis ti les ?Souromenos evlepes to match.Ntompra to pira to kipelaki an einai allos pios magkas as to parei autos." telos den eksighte alliws mas psekazoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή