Κυριακή 12 Μαΐου 2013

This is football my friend...

Η Λέστερ έχασε πέναλτι στο 96', η Γουότφορντ έβαλε γκολ στην αντεπίθεση και πήρε την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ ανόδου από την Championship, με συνέπεια οι φίλαθλοι της να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο και τον Τζιαφράνκο Τζόλα να... τρελαίνεται.



Ο συγκλονιστικός επαναληπτικός του 1-0 υπέρ των "αλεπούδων" στο "Κινγκ Πάουερ" έκανε δύσκολο το έργο της Γουότφορντ στον επαναληπτικό. Το γκολ του Ματέι Βίντρα στο 15ο λεπτό ισοφάρισε το σκορ του 1ου αγώνα, ωστόσο ο Ντέιβιντ Νούτζεντ έκανε το 1-1 λίγο αργότερα και οι "σφήκες" χρειάζονταν 2 γκολ για την πρόκριση.


Το 1ο το βρήκαν με τον φετινό αρχισκόρερ τους, τον Βίντρα, στο 65ο λεπτό, ωστόσο το επόμενο καθυστέρησε και συνέβαλε στη δημιουργία ενός φινάλε θρίλερ.


Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και είχαν την ευκαιρία να "κλειδώσουν την πρόκριση. Ο Μανουέλ Αλμούνια, όμως, έσωσε την προσπάθεια του Άντονι Νόκερτ και στην αντεπίθεση, μόλις 20 δευτερόλεπτα αργότερα, ο Τρόι Ντίνι έκανε το 3-1 και έδωσε την πρόκριση στη Γουότφορντ (στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας).


Μετά από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, οι φίλοι των γηπεδούχων πλημμύρισαν τον αγωνιστικό χώρο στο "Βίκαρεϊτζ Ρόουντ", ενώ την παράσταση στους πανηγυρισμούς έκλεψε ο Ιταλός τεχνικός των θριαμβευτών, Τζιανφράνκο Τζόλα, με μία μεγαλοπρεπή τούμπα!




contra.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου