Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ένα 3-4-5 και παρακαλάμε στην Θεά τύχη .

Καιρό έχουμε να δώσουμε κανά σημείο και είπα αυτό το Σ/Κ να κάνω σεφτέ φλώρικο με μία 5αδούλα σε σύστημα .



Πρώτο ματσάκι που κεντρίζει το ενδιαφέρον από Ελλάδα είναι το Βέροια-Εργοτέλης .Με 8 αλλαγές κατέβηκε ο Τέλης στην Λεωφόρο με τον ΠΑΟ .Έριξε τους 3 στην μάχη και έχασε το παιχνίδι στο τέλος .Η Βέροια λίγο πολύ τα γνωστά .
Στα 2.20 που μου δίνει ο Μπούκ τον άσσο δεν έχω λόγο να μην το τιμήσω .

Δεύτερο ματσάκι και πάλι από Ελλάδα .Πανιώνιος-Θρύλος λέει .2 συνεχόμενες γκέλες ο Θρύλος ?Γελάει το σύμπαν .Μπορεί να κατέβει ο Σμυρνιώτης σφιχτός .Μπορεί να ανοίξει τα πόδια .Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει μεγάλη νίκη για την "ντροπή" της προηγούμενης .Σύστημα είναι Βάζεις το Οβεράκι που σου δίνει τα 2 φράγκα κάνεις και το 1-2 ,1-3 γιατί είσαι μεγάλη ομάδα και καθαρίζεις .

Για το τρίτο ματς θα πάμε μέχρι την Γερμανία όπου η Μπάγερν παίζε με την Βόλφσμπούργκ .1,90 λέει το όβερ 3,5 που θα το ρίχναμε αλλά εμείς ψαχνόμαστε αλλιώς και ρίχνουμε το όβερ 2,5 σε ημιχρόνο με 4 φράγκα .

Τέταρτο ματς απο Γαλλία μεριά με Ρεν-Νάντ .Αν παίρναμε και κοιτούσαμε προιστορίες και τέτοια θα το ρίχναμε διπλό από πέρσυ καθώς η Νάντ έχει την Ρεν κορυφαίο πελάτη .Αλλά εδώ πάμε να σπάσουμε προιστορίες και να εμπιστευτούμε το καλούτσικο πρόσωπο της Ρεν η οποία έχει κάποια μικρά επιθετηκά προβλήματα το οποία όμως φαίνετε πως λύνει ως δια μαγείας στην έδρα της .Άσσος λοιπόν και 2,15 .

Κλείνω την 5αδούλα μου με Ιταλία και Αταλάντα-Ούντινε .Ζόρικο ματσάκι εδώ θέλουμε και την βοήθεια της θεάς τύχης αλλά και η Αταλάντα να μας δείξει αυτά που έδειξε μεσοβδόμαδα με τα καλά της τελιώματα .Άσσος λοιπόν και 2,50 φράγκα .

Συνοψίζωντας .
Βέροια-Εργοτέλης  -1(2,20)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός  -Over 2,5(2,00)
Μπάγερν-Βόλφσμπούργκ  -Over 2,5 από ημιχρόνο (4,00)
Ρεν-Νάντ  -1(2,15)
Αταλάντα-Ουντινέζε  -1(2,50)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου