Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Το σήριαλ με Δώνη συνεχίζεται..


Εκδικάστηκε την Τρίτη η έφεση του ΠΑΟΚ κατά της απόφασης που επιδίκαζε στο Δώνη και τους συνεργάτες του συνολικά ποσό 800.000 Ευρώ. Η είδηση πέρασε στα ψιλά, αν και είχε χοντρό παρασκήνιο και παραλίγο να πιάνονταν στα χέρια ο Δώνης με τους δικηγόρους του ΠΑΟΚ. 

Μπορούμε να βγάλουμε όμως κάποια συμπεράσματα:


Καταρχάς, όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, είναι φανερό ότι ο Σαββίδης έχει πεισμώσει, έχει λυσσάξει με το Δώνη. Δε θέλει  να χάσει με τίποτα την υπόθεση. Και για οικονομικούς λόγους (δε χαρίζει κάστανο ο Ρώσος) και για λόγους πρεστίζ.  Ενδεικτικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ παραστάθηκε  με τρεις (!!!) δικηγόρους στην έφεση.  Ένας από αυτούς ήταν ο γνωστός σε όλους μας  Αλέξανδρος Λυκουρέζος, πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ και γνωστός για τα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα. Μιλάμε για μεγάλη λύσσα να κερδίσει την υπόθεση ο Ιβάν! Επίσης, όλα τα λεφτά η ατάκα του Ζήση στη δίκη: «δεν είμαι γλάστρα».  Ό,τι  πεις αγορίνα μου..

Από την άλλη ο Δώνης. Κόντρες, εξώδικα, δικαστήρια, γενικά συγκρούσεις και φασαρίες.. Ακολουθεί μια τακτική που δε ξέρω αν θα του βγει σε καλό μελλοντικά.. Συμφωνώ, είναι επαγγελματίας, συμφωνώ, τα λεφτά που διεκδικεί είναι πολλά και μπορεί και να τα δικαιούται βάσει συμβολαίου,  αλλά νομίζω ότι το έχει τραβήξει  πολύ το σκοινί και αυτός. Όλα αυτά μόνο κακό μπορούν να του κάνουν, καθώς  καμιά ομάδα  δεν γουστάρει να μπλέκει σε φασαρίες και να τρέχει ακόμα και στα δικαστήρια με τον προπονητή της.  Να σημειωθεί ότι ο Δώνης είναι άνεργος φέτος, πράγμα άσχημο για προπονητή στην ηλικία του.. Πάντως και αυτός το έχει πάρει πατριωτικά το  όλο ζήτημα και δεν δέχτηκε συμβιβασμό την Τρίτη (ο ΠΑΟΚ ήταν σύμφωνος).

ΥΓ. Πάντα με την Εθνική σκοράρει «μεγάλα γκολ», πάντα  κάνει τρομερές εμφανίσεις. Θέλω να τον δω μια φορά να παίρνει και τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του!

ΥΓ. 1 Αν και πολύ νωρίς, θεωρώ κομβικό το ματς στη Βέροια για τον ΠΑΟΚ. Αν δεν κερδίσει σε 2ο σερί εκτός έδρας εύκολο ματς, σε ένα γήπεδο γεμάτο ΠΑΟΚια, θα υπάρξει πρόβλημα! Βλέπω να αρχίζει η γκρίνια.


ΥΓ. 2 Μπορεί να με βρίσετε, αλλά εγώ θα το πω: έχει ένα δίκιο ο Μαρινάκης: ε δεν είναι ό,τι πιο σωστό ο μεγαλοπαράγοντας της ομάδας να είναι μέτοχος του ΟΠΑΠ και να δίνει τόσο μεγάλη χορηγία στην ερασιτεχνική ομάδα του, σε σχέση με τις άλλες μεγάλες ομάδες της Super League. Και να χρωστάει και τα κέρατά της στο Δημόσιο η ομάδα.


5 σχόλια:

  1. Στο Δημόσιο η νέα Ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν χρωστάει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. idiwtiki eteria o opap, xwrigies dinei opou thelei.. antagwnismos tis aek me tis omades superligdas dn yparxei ara pou einai to provlima?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΟΠΑΠ είναι ιδιωτικός κατά 33% και όχι πλήρως .2ον ο ΟΠΑΠ σε προσύμφωνο που υπέγραψε με όλες τις ΠΑΕ υποσχέθηκε πως τα χρήματα θα μοιραστούν με διαφάνεια και ΙΣΟΝΟΜΙΑ .Αν μια ερασιτεχνική ομάδα παίρνει πιο πολύ χαρτί από τον πρωταθλητή για ποια ισονομία μιλούσε ο Κύρ Τίγρης .Α Και κάτι τελευταίο ο ΟΠΑΠ είναι η πρώτη εταιρία 33% ιδιώτική που ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ μέσω του ΤΑΙΠΕΔ(Σταυρίδης ξες αυτός που τον έκανε βόλτες ο τίγρης με το τζέτ) παρέχει ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ για την οιαδήποτε ενέργεια θέλει να κάνει ο μικρομέτοχος .Με λίγα λόγια καλά βόλεψε ο Σαμ τον Αγράμματο και τον Πόλντο ...

      Διαγραφή
    2. Ferte re ton palio ton siciliano piso autos kathete kai grafei sovara ....

      Διαγραφή