Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Προγνωστικά Superleague 4η αγωνιστική



Μετά από μία εβδομάδα ανάλατων εθνικών διοργανώσεων ξεκινούν ξανά τα πρωταθλήματα.Πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια σε αυτήν την αγωνιστική στη Superleague.Ας ρίξουμε μία ματιά.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Ο Εργοτέλης έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και δεν νομίζω να συνεχίσει έτσι. Ο Παναιτωλικός ξέρει πως τέτοια παιχνίδια στην έδρα του πρέπει να τα καθαρίζει και έτσι νομίζω πως θα γίνει. ΠΡΟΤΑΣΗ : 1 (2.10)

ΒΕΡΟΙΑ - Π.Α.Ο.Κ.: Θα δούμε το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής.Ανοιχτό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες,με τον Π.Α.Ο.Κ. να είναι το φαβορί . Το βλέπω για 1-2 με 2-2. ΠΡΟΤΑΣΗ : Over 2,5 (2.40)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ: Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός με το μυαλό του να είναι στο παιχνίδι της Τρίτης με την Παρί, δεν νομίζω όμως η Ξάνθη να κόψει βαθμούς μέσα στο Καραϊσκάκη. ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5 (2.15)

ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ο Άρης με νέο τεχνικό θα προσπαθήσει να κάνει μια νέα αρχή και να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας οπού βρίσκεται με 0 βαθμούς.Και ο Λεβαδειακός δεν έχει κάνει καλή αρχή στο πρωτάθλημα και νομίζω πως θα δούμε ένα πολύ σκληρό και κλειστό παιχνίδι..Γνώμη μου είναι πως ο Άρης στραβά κουτσά θα το πάρει το παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του. ΠΡΟΤΑΣΗ : 1 (2.40)

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Αν θέλεις να σωθείς αυτά τα ματς τα παίρνεις στην έδρα σου.Κακές άμυνες-καλές επιθέσεις κατά τη γνώμη μου και οι 2 ομάδες.Νομίζω πως και εδώ θα μπούν πολλά γκολ. ΠΡΟΤΑΣΗ : 1(2.25) ΚΑΙ Over 2,5(2.70)

Ο.Φ.Η. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ο Ο.Φ.Η. είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει σκοράρει ακόμα.Ένα γκολ θα το κάνει σίγουρα,όπως και ο Αστέρας θα σκοράρει.Η γνώμη μου είναι πως το παιχνίδι θα κυμανθεί από 1-1 μέχρι 2-2. ΠΡΟΤΑΣΗ : G/G(2.10) KAI X (3.00)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κλειστό παιχνίδι θα δούμε στη Νέα Σμύρνη , η ομάδα που θα σκοράρει(αν αυτό γίνει) θα είναι και η νικήτρια.Με φαβορί σίγουρα τον Πανιώνιο. ΠΡΟΤΑΣΗ: N/G (1.65) ΚΑΙ 0-1 goal (2.55)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νομίζω πως το παιχνίδι αρχίζει από 1-1 και όποιος το βάλει.Δύσκολο έργο για τον Παναθηναικό , μια ομάδα που δεν την πιστεύω καθόλου. ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 goal (1.80)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ματσάρα θα δούμε την Δευτέρα .Ντέρμπι με τα όλα του.Το ένστικτό μου λέει νίκη ΠΑΣ με 2-1 σκορ. ΠΡΟΤΑΣΗ : 1 (3.00) 2-1 ακριβές σκορ (12.00)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου