Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτά τίγρη πέστα σε κανα μωρό ...

Μελισσανίδης: «Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν...» | onsports.grΜε το δικό του τρόπο απάντησε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και τη διαμάχη που φέρεται να ανοίγει με την ΟΠΑΠ Α.Ε. για τη χορηγία στους ερυθρόλευκους, απάντησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σε πηγαδάκι που σχηματίστηκε στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της ΑΕΚ.

Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα καυστικός και αιχμηρός, αφήνοντας αιχμές μέχρι και για στρατιωτικές υποχρεώσεις, δίχως όμως να κατονομάσει εκείνους που στόχευαν τα... βέλη του. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε, πάντως, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι οι «χρυσές» χορηγίες προς τις ποδοσφαιρικές ομάδες από την ΟΠΑΠ Α.Ε. ανήκουν στο παρελθόν.
Την ίδια ώρα, ανακοινώθηκε και επίσημα μέσω του εκπροσώπου της ΟΠΑΠ Α.Ε. κ. Φελώνη, ότι η ΑΕΚ θα εισπράττει 1.9 εκ. ευρώ το χρόνο από τον Οργανισμό, για την κεντρική χορηγία στη φανέλα της ομάδας.
Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μελισσανίδης:
«Στο καλό. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με καμία ομάδα. Ούτε με Παναθηναϊκό ούτε με Ολυμπιακό. Εγώ τα βάζω με άντρες όχι με αυτούς που φοράνε φουρό και δεν πήγαν στον ελληνικό στρατό. Δεν ασχολούμαι. Αλβανικές κ...ς είναι αυτές. Δεν ασχολούμαι. Ας μου στείλουν γραπτώς ότι δεν θέλουν την χορηγία. Όχι με πόλεμο από τις εφημερίδες. Με τσίου τσίου και νεροπίστολα νομίζουν ότι θα έρθουν; Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που κάνανε τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Αυτοί φοράνε φουρό. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με μας. Είναι δυνατόν να ασχολούνται με την ΑΕΚ στην Γ” Εθνική; Με τον Μανδραϊκό θα παίζουμε. Αυτοί τελειώσανε»!
Onsports.gr
Ετσί ακριβώς τίγρη μου ... εσύ παίζεις με τον Μανδραικό και τσιμπάς 1.9 μύρια και ο ΠΑΟ παίζει Σούπερ λίγκα και παίρνει 980.000 .Σαν Βάζελος σιχαίνομε τον Ολυμπιακό αλλά σε αυτό το θέμα έχει απόλυτο δίκιο .Α Και κάτι ακόμα για να μην το ξεχάσω λες "Αυτά που κάνανε τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Αυτοί φοράνε φουρό. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με μας." Αυτό ισχυέ και όταν παρακαλούσες τον κύριο με τα Γυαλάκια της Κόκκινης ΠΑΕ και τον Κύριο με το Κίτρινο Μουστάκη της Πράσινης ΠΑΕ να σε βγάλουν από την φυλακή η τώρα στα ξαφνικά ήρθες στο προσκύνιο ?Από Παρθενογέννεση και εσύ ε ?
Αυτά Μελλισανίδη πέστα σε κανάν αλλό που έριξες κανόνι σε φέσια πάνω απο 100εκ και τώρα συνεχίζεις σαν να μην τρέχει τίποτα .Επενδυταρά που αγοράζεις ΠΑΕ με 1ευρώ ...




2 σχόλια:

  1. einai i proti fora apo tote pou ksekinise to blog pou simfono 100% me to siciliano.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε το είπα και το ξαναλέω τεράστιος σε μέγεθος και ο τίγρης αλλά και η μαλακία και η ανέχεια έχουν τα όρια τους .Δεν γίνετε επειδή είμαι Βάζελος και μισώ τον γαυρό όσο τίποτα να πάρω το μέρος του κάθε καρναβαλιού ...

      Διαγραφή