Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Προγνωστικά Superleague 5η αγωνιστική

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγαμε πολύ καλά.Από τα 9 παιχνίδια συνολικά πιάσαμε τα 6 , παρόλα αυτά δεν καταφέραμε να πληρωθούμε(εγώ προσωπικά).Πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική αυτό το σαββατοκύριακο με καλά σημεία που ελπίζω να μας πληρώσουν.




ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Καλή και δουλεμένη ομάδα η Καλλονή αλλά η έδρα που παίζει πάντα ρόλο και η διαφορά ποιότητας των 2 ρόστερ θα φανεί. Ο άσσος δεν χαλάει με τίποτα. ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (1.55)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΠΟΛΛΩΝ: Ο Ατρόμητος την Δευτέρα στα Γιάννενα ήταν αρκετά καλός όμως δεν πήρε τίποτα από το παιχνίδι στα Γιάννενα.Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης νομίζω όμως πως θα το πάρει και ο κυρ Αλέκος θα αποχαιρετήσει. ΠΡΟΤΑΣΗ: 1(1.60)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Ο.Φ.Η.: Ματς που δεν χάνεται με τίποτα τηλεοπτικά.Και οι 2 ομάδες καίγονται για το τρίποντο για αυτό και θα δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι,που ξεκινάει από το 1-1 και όποιος το βάλει. ΠΡΟΤΑΣΗ: G/G (2.40)

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Η κούραση και η υπερπροσπάθεια να γυρίσει το ματς της Πέμπτης απέναντι στο χωριό θα του βγει στο ματς της Κυριακής.Ο άσσος στο 1.35 δεν αξίζει ,ελπίζουμε να είναι σοβαρός στην άμυνα να μην δεχθεί γκολ για να μας βγει το Under. ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5 (1.85)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Θα κλειστεί πίσω ο Πανιώνιος και έτσι οι γρήγοροι επιθετικοί του Εργοτέλη θα έχουν πρόβλημα.Οι πιθανότητες 1-Χ-2 κατ'εμέ είναι 33%-33%-33%. Το Under 2,5 είναι στο αστείο 1,45 (χαζός δεν είναι ο μπουκ) οπότε...ΠΡΟΤΑΣΗ: N/G(1.61)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ: Είτε βάλω novasports 2 είτε novasports 4 το ίδιο παιχνίδι θα βλέπω. ΠΡΟΤΑΣΗ: N/G(1.61)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ιωάννη σε λένε....Φέρε να ξεκολλήσω και 2ο γύρο είναι δικό σου,εκτός αν σκέφτεσαι του χρόνου να περάσεις μαγκιά στη Football Leage..Άραγε σε ποιόν,άραγε σε ποιόν... .ΠΡΟΤΑΣΗ: 1(2.70)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Εδώ είναι Ελλάδα...ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 από ημίχρονο (1.85)

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ: 2 ομάδες πού θα παλέψουν για την σωτηρία.Κλειστό παιχνίδι με το Under 2,5 στο 1,45 όμως δεν αξίζει.Ο Άρης θα φάει γκολ γιατί έχει την πιό αστεία άμυνα στο πρωτάθλημα,και από κει και πέρα θα παλέψει για την ισοφάριση. ΠΡΟΤΑΣΗ: 1(2.00) και 1-0 σκορ (5.50)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου