Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

'Η Ρόμα δεν είναι ουρανοκατέβατη''

H αγωνιστική που μας πέρασε εκτός από τη μεγάλη νίκη επί της Νάπολι, μας επιφύλασσε και την επικράτηση της Φιορεντίνα επί της Γιουβέντους με 4-2. Συνεπώς οι Giallorossi απέκτησαν διαφορά πέντε βαθμών από τους διώκτες τους


Όλοι στην Ιταλία μιλούν για θαύμα και τρίβουν τα μάτια τους, αλλά όποιος έχει παρακολουθήσει τη πορεία του Ρούντι Γκαρσιά θα είχε καταλάβει ότι είναι προπονητής με μεγάες βλέψεις. Βγάζει το καλύτερο εαυτό των ομάδων του και οι παίκτες έχουν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς συνέπεια στην απόδοση τους.



Στη Ρώμη έχει φτιάξει ένα σύνολο, που o ένας μάχεται για τον άλλο και χαίρεσαι να τους βλέπεις, συνδυάζοντας παράλληλα ουσία και θέαμα. Σε όλες τις γραμμές η ομάδα λειτουργεί καταπληκτικά και αυτό αντικατοπτρίζεται και στο φοβερό συντελεστή τερμάτων 22 γκολ υπέρ και 1 κατά!


Αυτό το καταπληκτικό στατιστικό τη καθιστά ως τη καλύτερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος. Ειδικά το μόλις ένα γκολ που έχει δεχτεί, φαντάζει ως ένα πολύ δύσκολο επίτευγμα για ένα πρωτάθλημα όπως το Ιταλικό. Όταν η καλύτερη άμυνα των δύο τελευταίων ετών δέχεται 4 γκολ μέσα σε 15 λεπτά στη Φλωρεντία, καταλαβαίνει κάποιος το επίπεδο που έχει η Serie A.


Σίγουρα το μαξιλαράκι ασφαλείας των πέντε βαθμών, δεν πρέπει να μας καθησυχάζει και χρειάζεται να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η πορεία της Ρόμα μέχρι στιγμής μόνο τυχαία δεν είναι, αλλά είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Θα πρέπει όμως να κάνουμε υπομονή μέχρι τέλους για να κάνουμε ταμείο και δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε από τώρα.


πηγή:http://grecogiallorossi.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου