Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

UNICEF και Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τη συνεργασία με τη UNICEF και τη νέα ερυθρόλευκη φανέλα που θα κάνει ντεμπούτο στο Ντα Λουζ με την Μπενφίκα. Για τα επόμενο δύο χρόνια η συμφωνία."Θα εξασφαλίσουμε να εμβολιαστούν πάνω από 50.000 παιδιά", δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. "Ο Ολυμπιακός μαζί με την Μπαρτσελόνα είναι πρωτοπόροι σε αυτή την κατεύθυνση", είπε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF.

Βαγγέλης Μαρινάκης: "Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον κ. Κανελλόπουλο και τους εκπροσώπους της UNICEF. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία με έναν οργανισμό που προσπαθεί να προσφέρει ένα καλύτερο κόσμο στα παιδιά που είναι η ελπίδα του αύριο. Η συνεργασία μας θα είναι για επόμενα δύο χρόνια και περιέχει ένα διπλό μήνυμα. Να σταθούμε δίπλα στα παιδιά που υποφέρουν για να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο. Θα εξασφαλίσουμε να εμβολιαστούν πάνω από 50.000 παιδιά. Αξίζει να τονιστεί πως η Ελλάδα δεν ζητάει μόνο βοήθεια. Η Ελλάδα μπορεί και να δώσει βοήθεια. Ελπίζουμε να βρούμε ανθρώπους να μας βοηθήσουν στον αγώνα της αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους και περισσότερο για τα μικρά παιδιά".
Λάμπρος Κανελλόπουλος Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF: "Η συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό είναι μια κορυφαία ανθρωπιστική στιγμή για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε την πείνα, την φτώχεια και τον υποσιτισμό που πλήττει πολλούς συνανθρώπους μας και ειδικότερα τα παιδιά. Ο Ολυμπιακός με την επιλογή του αυτή δείχνει πως οι ανθρωπιστικές αξίες δεν είναι ασήμαντες για τον αθλητισμό. Δεν είναι αντίπαλες, αλλά συμπορεύονται. Οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε τα παιδιά που θέλουν να παλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον και ο ρόλος του κ. Μαρινάκη σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε, είναι καθοριστικός. Αναδεικνύει την ελληνική ανθρωπιά και την πίστη σε μια περίοδο που η κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά μέσα από την κρίση. Η πρωτοβουλία του Ολυμπιακού και της UNICEF αποτελεί ένα φάρο ελπίδας. Και ο Ολυμπιακός με την στάση του δίνει μια άλλη διάσταση για το πως μπορούν οι μεγάλες ομάδες να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην κοινωνία και την συνοχή τους. Ο Ολυμπιακός μαζί με την Μπαρτσελόνα είναι πρωτοπόροι σε αυτή την κατεύθυνση. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Μαρινάκη για αυτή την προσπάθεια του. Αποτελεί υπόδειγμα για τα ιδανικά που έχει ανάγκη ο Έλληνας πολίτης και τα μικρά παιδιά. Για εμάς αυτή η συνεργασία αποτελεί μαι ξεχωριστή στιγμή"

Sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου