Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Η δυσκολία του Κώστα Κατσουράνη να παραγγείλει σουβλάκια στην Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Δύσκολες στιγμές περνάει ο Κώστας Κατσουράνης στη ζωή του στη συμπρωτεύουσα. Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ από τον περασμένο Ιανουάριο που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Θεσσαλονίκη δεν έχει καταφέρει να παραγγείλει σουβλάκι με επιτυχία.


Η πρώτη δοκιμασία για τον Κώστα Κατσουράνη παρουσιάστηκε μόλις την πρώτη εβδομάδα διαμονής του στη Θεσσαλονίκη. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής νιώθοντας τον ουρανίσκο του να αποζητεί τη γεύση καλοψημένου χοιρινού μπήκε στο πρώτο σουβλατζίδικο που βρήκε μπροστά του και ζήτησε έξι καλαμάκια για έξω. Η απορία του όταν ο μαγαζάτορας του έδωσε έξι κόκκινα καλαμάκια ποτού ήταν έντονη αλλά υπέθεσε πως ήταν οπαδός του Ολυμπιακού και καθώς δεν ήθελε να δώσει δικαιώματα, αποχώρησε.
Προκειμένου να αποφύγει αντίστοιχες ντροπιαστικές στιγμές, με μεγάλο προσωπικό κόστος ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν αποπειράθηκε να φάει σουβλάκια. Ωστόσο μετά το πέρας της σαρακοστής, και νιώθοντας πως η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο αποφάσισε να κάνει την παραγγελία του τηλεφωνικά. Διαλέγοντας προσεκτικά τις λέξεις του έπειτα και από συμβουλές συμπαικτών του, κάλεσε τον αριθμό, ζήτησε με ιδιαίτερη άνεση «δύο με πίτα γύρο απ’ όλα» ενώ ταυτόχρονα φαντασιωνόταν τη γεύση του τζατζικιού.
Με την έλευση της παραγγελίας, ο διεθνής μέσος έβγαλε μια παγωμένη μπίρα από το ψυγείο, έβαλε στο DVD player την 2η σεζόν Sex & the City, τέντωσε τα πόδια του στο τραπεζάκι και ετοιμάστηκε για την στιγμή της πρώτης μπουκιάς. Παίρνοντας μια θαρραλέα δαγκωματιά, άρχισε να απαριθμεί νοητά τις γεύσεις που ένιωθε. Ωστόσο το χαμόγελο στα χείλη του πάγωσε όταν στη θέση του τζατζικιού ένιωσε με απελπισία το χαρακτηριστικό κάψιμο της μουστάρδας και τη γλυκύτητα της κέτσαπ.
Έκτοτε ο Κώστας Κατσουράνης έχει σταματήσει την προσπάθειά του να φάει σουβλάκια στη Θεσσαλονίκη. Περιμένει τους εκτός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ στην κεντρική Ελλάδα για να γευτεί το αγαπημένο του φαγητό φροντίζοντας πάντα να κάνει στάση στη Λειβαδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου