Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Εκτίμηση αγώνων Euroleague

Πέντε αγώνες έχει η σημερινή βραδιά της Euroleague, ας τους δούμε έναν έναν.

ΤΣΣΚΑ - Νίζνι
Με λίγα λόγια, ας μας δώσει φώτιση ο θεός να καταλάβουμε τις ορέξεις της ΤΣΣΚΑ. Στο 15,5 το χάντικαπ αν έχει όρεξη βάζει 20+ χαλαρά. Εγώ θα το κατέβαζα λίγο για να'χα και μία πισινή.

Μακάμπι - Ρεάλ
Ντέρμπι κορυφής. Πάω με την Μακάμπι λόγω έδρας και ότι γενικός δεν με έχει πείσει καμία ισπανική ομάδα φέτος. Πιστεύω Μακάμπι στο +5,5 είναι πολύ καλό σημείο.

Λαμπράλ - Αρμάνι
Τα δυο λιμά του γκρουπ θα κονταροχτυπηθούν για την δεύτερη νίκη τους σε αυτή τη φάση. 50-50 είναι ο αγώνας για μένα. Αν αξίζει κάτι είναι ότι η Κούτσα παίζει ψιλο-καλά στην έδρα της, χαμηλώστε και λίγο το χαντικαπ αν πιστεύετε πως αξίζει να παίξετε αυτό το ματς.

Εφες - Ολυμπιακός
Μεγάλο κάζο έπαθε ο Ντούντα από την Νίζνι στην προηγούμενη αγωνιστική. Μηδέν άμυνα σε όλο το παιχνίδι και οι 19 που έφαγε μοιάζαν λίγοι. Σήμερα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες, αλλά δεν το βλέπω ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει να χαθεί το σερί πριν το ματς με την ΤΣΣΚΑ. Ο Σπανούλης είναι σε τρομερό ρυθμό αυτή την περίοδο. Ή θα σε βάλει 20+ πόντους στο ματς ή θα σμπαραλιάσει την αντίπαλη άμυνα με 10+ ασίστ. Σόρι Ντούντα αλλά σήμερα θα περάσω. Ολυμπιακός -1,5

Ερυθρός Αστέρας - Άλμπα
Τώρα Αστέρα αν δεν κερδίσεις και αυτό το ματς στην έδρα σου τι να πω, θα είστε άξιοι της μοίρας σας. Όχι πως η Άλμπα είναι καμία ομάδα που παραπαίει, αλλά ο άλλος είναι χωρίς νίκη, κάποια στιγμή θα την κάνει και πιθανόν να είναι σήμερα. Αστέρας -4,5

Αυτές είναι οι επιλογές μου, ακολουθήστε τες, αλλάξτε τες, κάντε τις αλχημείες σας, και προπάντων καλά ταμεία να'χουμε 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου