Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Κουμαρτζήδες-μοσχάρια και απατεώνες

Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι σελίδες στο διαδίκτυο που προσφέρουν κέρδη στον αναγνώστη-πελάτη με παιχνίδια πιανόλες, στημένα ή χειραγωγημένα. Εκμεταλλευόμενοι τους δύσκολους καιρούς και την σημερινή οικονομική κρίση παραπληροφορούν τα βόδια, πιάνοντας τους κορόιδα, υποσχόμενοι εύκολα και μεγάλα κέρδη με το αζημίωτο. 


Το κουμάρι είναι μικρόβιο, όλοι το έχουν μέσα τους είτε σε μικρό είτε σε μεγάλο βαθμό. Όσοι ασχολούνται από το στοίχημα, το Κίνο μέχρι το καζίνο και τα ζάρια, όλοι ισχυρίζονται ότι έχουν τρόπο να βγάζουν κέρδος από αυτό. Άσχετα που η τσέπη τους είναι ολοένα πιο άδεια.

Πάμε στον παίκτη.. Είναι τόσο απεγνωσμένος από την χασούρα που έχει όλη την χρονιά που δεν σκέφτεται πλέον λογικά.. Βλέπει την στοιχηματική σεζόν να τελειώνει και θέλει να ρεφάρει με κάθε πιθανό τρόπο. Εξάλλου περνώντας στις τελευταίες αγωνιστικές κάθε χρονιάς είναι η περίοδος που το παρασκήνιο σε κάθε κατηγορία δίνει και παίρνει.. Κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα κάνει τα πάντα για να σωθεί ή να πετύχει τους στόχους της. Όπως και κάθε αδιάφορη κάνει δημόσιες σχέσεις ή βοηθάει φίλα προσκείμενες ομάδες

Εκμεταλλευόμενοι αυτό, εκεί εμφανίζονται σαν μεσσίες τα λαμόγια.. υποσχόμενα να σε οδηγήσουν στην Καννά του πλούτου!!! Για να σε προσελκύσουν βέβαια πρέπει να σου δείξουν κάτι χειροπιαστό.. ένα αποτέλεσμα, έτσι σου παρουσιάζουν ένα δελτίο που έχει επεξεργασθεί.. Εσύ άλλο που δεν θέλεις.. τυφλωμένος από την χασούρα, βλέπεις επιτέλους ένα τρόπο να βγεις από τον κουβά που σ'έχει πλακώσει και τρως σαν βλάκας το κουτόχορτο. 

Τρέχεις να ανοίξεις παρτίδες μαζί τους, πληρώνεις ψάχνοντας το εύκολο κέρδος και καταλήγεις βρίζοντας και αναθεματίζοντας για τα λεφτά που τους έδωσες και δεν σ'έφεραν στην ευτυχή κατάληξη..Και σε ρωτάω ρε βλάκα που πας και αγοράζεις τα παιχνίδια που θα σου προτείνουν. Είναι δυνατόν να έχεις τον τρόπο να κερδίζεις και θα τον μοιραστείς; Εξηγώ...

Υποθετικά τώρα πες ότι είσαι ένας από τους επιτήδειους. Πάντα παρουσιάζεις ένα δελτίο παιγμένο με λίγα ευρώ και κέρδη μερικές χιλιάδες ευρώ. Ωραία υποθέτουμε ότι είναι και πραγματικό.. Ρωτάω εγώ σαν ηλίθιος... έχεις ένα παιχνίδι φιξαρισμένο, παίρνεις το ρίσκο να διαδοθεί και να φορτωθεί για 5-6 μαλάκες και μερικές εκατοντάδες ευρώ; Οι οποίοι θα το πουν σε άλλους 5-6 να οικονομήσουν και πάει λέγοντας.. Ενώ έχεις ήδη κέρδη με το δελτίο που έπαιξες χιλιάδες; Τι να σου κλάσουν τα 1.000 ψωροευρώ όταν βγάζεις από τα ματς 5.000-6.000.. 

Υπάρχει λογική σε κάτι τέτοιο; Αφού ξέρεις ότι είναι εις βάρος σου να διαδοθεί ένα τέτοιο παιχνίδι γιατί θα τραβήξει και βλέμματα επάνω του!!!! Γιατί να το διαδόσεις;; Ότι υπάρχει ο κίνδυνος να προσελκύσεις και το ενδιαφέρον της δικαιοσύνης με τα υποσχόμενα κέρδη σου προς τρίτους το αφήνω τελευταίο αν και αρκετά σημαντικό.. Τα ρισκάρεις όλα αυτά για να πάρεις τι; Σκέψου τα όλα αυτά..πριν πας ξανά να τους πριμοδοτήσεις για ένα  φιξαρισμένο παιχνίδι

Σε περίπτωση αποτυχίας είμαι σίγουρος ότι θα επικαλεστούν τον μπουκ που το έστησε.. ή το παρασκήνιο που "βρώμισε" το ματς..Γελάνε και οι πέτρες!!!!!!




1 σχόλιο:

  1. Aσε αδερφε μια φορα ειχα κανει τη μαλακια κι ακομα τα κλαιω τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή