Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ο μυτόγκας στη Βαλένθια???

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες για το "φλερτ" ανάμεσα σε Βαλβέρδε και Βαλένθια...Αναρωτιέμαι αν καπνίζουν τίποτα περίεργο οι Βαλενθιάνοι...........





  


  Έχει ένα "Χ" όνομα&βιογραφικό, είναι Ισπανός(γνωστή η ξενομανία στην Ελλάδα), έχει παρουσιάσει κάποιο θέαμα ο Ολυμπιακός με την παρουσία του. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τους "ψευτοτίτλους"  (ελλείψη ανταγωνισμού) τον αναδεικνύουν σε ιδανικό προπονητή του Ολυμπιακού.


  Προσωπικά δε μου λέει τίποτα προπονητικά. Είναι ο προπονητής του προέδρου. Εξηγούμαι. Είναι "yes man" στο θέμα των μεταγραφών. Δε μπορεί να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι (είναι και 1.50 με τη μύτη μαζί). Έχει αναλάβει 2 φορές τα ηνία των Πειραιωτών και το μόνο που κατάφερε είναι να πάρει τους τίτλους που θα έπαιρνε κι ο Σούλης Παπαδόπουλος με αυτό το υλικό σε συνδυασμό με την ανυπαρξία 2ου....


  Στην πρώτη παρουσία του είχε έναν Ντιόγκο στα καλά του, Γκαλέτι, Μπελούτσι. Τώρα έχει Μιραλλάς, Τοροσίδη και "τρομοκράτη". Πώς αυτά τα σύνολα να μη δέσουν???. Χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις προπονητικής για να κάνουν "παπάδες" στο χόρτο??? Μην τρελαθούμε...Είδαμε τι κοουτσάρισμα έκανε με τη Μέταλιστ όταν η ομάδα πήγαινε με αυτόματο πιλότο στο β'ημίχρονο.


  Δεν ξέρω αν είναι κόλπα των μάνατζερ, αλλά η είδηση είναι το λιγότερο για γέλια. Τώρα αν αναπαράγεται για να βρει ομάδα στην Ισπανία έστω κι αν αυτή είναι της πλάκας ή για να παίρνει περισσότερα στον Ολυμπιακό, το δέχομαι. Να βρει ομάδα στην Ισπανία???...οκ, τον είδαμε στη Βιγιαρεάλ που θα την έριχνε. Να παίρνει περισσότερα, ενώ ήδη παίρνει πολλά για να κερδίζει τον Εργοτέλη εκτός και την ΑΕΚ στο Καραισκάκη???


  ΥΓ1: Ποιος είσαι εσύ που θα κάψεις το Φετφατζίδη???


  ΥΓ2: Η μόνη σου διαφορά προπονητικά με αυτόν εδώ....είναι το.........μπλοκάκι


4 σχόλια:

  1. Μήτρογλου Τάτος και Φετβατζίδης πρέπει να έβαλαν τα κλάματα μετά απ' αυτήν την είδηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για το ΥΓ 1, αν έβαζε και τα πόδια του στην φωτιά που και που, ίσως να έπαιζε και περισσότερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να το δώσει δανικό σε κανά Ατρόμητο ή Νιόνιο να σε πω εγώ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή