Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Α ρε φουκαρά Παοκτζή...Πότε θα δεις σεντόνι;

Χρόνια τώρα οι ΠΑΟΚτσήδες ζουν με ένα όνειρο: Την συμμετοχή της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Να δουν στην Τούμπα το σεντόνι να… τεντώνει και να δείξουν την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε όλη τη ευρωπαϊκή ελίτ. Έτσι σκέφτονται οι οπαδοί! Να μάθουν τι εστί Τούμπα στις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις. Κι όμως όλο κάτι γίνεται και ο ΠΑΟΚ βάζει αυτογκόλ!



Το μεγαλύτερο η υπόθεση με το φαξ, όταν ο Δικέφαλος βρέθηκε τόσο κοντά όσο ποτέ στην συμμετοχή τους στους ομίλους επί Γούμενου αλλά τα… κανε μαντάρα χρησιμοποιώντας ποδοσφαιριστή (τον Λιάσο Λουκά) που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Ίσως όμως, το χειρότερο σενάριο να το έχουν οι ΠΑΟΚτσήδες μπροστά τους! Γιατί; Διότι αν ο Δικέφαλος βγει για παράδειγμα πρωταθλητής φέτος και περάσει απευθείας στους ομίλους, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν θα δουν από κοντά κανέναν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ στη Τούμπα!

Οι ασπρόμαυροι έχουν τιμωρηθεί για τρία ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς λόγω των επεισοδίων με την Ραπίντ. Έτσι λοιπόν αν ο ΠΑΟΚ πάρει το πρωτάθλημα και περάσει απευθείας στους ομίλους οι ΠΑΟΚτσήδες δεν θα μπορέσουν να πάνε σε κάνενα εντός έδρας ματς και ο Δίκεφαλος θα παίξει τα πιο σημαντικά εντός έδρας ματς της ιστορίας του χωρίς κόσμο!!

Αν πάλι βγει δεύτερος και παίξει προκριματικά. Εκεί θα πρέπει να περάσει δύο αντιπάλους… Έτσι θα έχει το μειονέκτημα καθώς απέναντι σε αυτά τα δύο εμπόδια δεν θα έχει την δύναμη της έδρας. Ακόμα όμως και να περάσει θα παίξει το πρώτο εντός έδρας ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κεκλεισμένων των Θυρών!


3 σχόλια:

  1. Kαι το φαξ να μην υπηρχε παλι ο ΠΑΟΚ κατα 99% θα ηταν εκτος CHL. Θυμήσου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. diegito adipaoktsi ena exw na sou pw!!!! simorfosou!!!! gt 3erw pou meneis!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://transfernews.gr/?p=73309
    τουλαχιστον γραψε κ απο που το εχεις παρει .. κ οχι επειδη απλα αλλαξες 2/3 λεξουλες εγινε το αρθρο δικο σου...

    λ+ο λο λ+α λα ολο μαζι παιδακια? λόλα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή