Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Γειά σου αιώνιε Παοκτσή Τσιρίλο

Την καριέρα του στην ΑΕΚ θέλει να κλείσει ο Μπρούνο Τσιρίλο.
Ο ιταλός αμυντικός δεν ξέχασε τα χρόνια στην Ελλάδα και την Ένωση και παρότι είχε μεγαλύτερη χρονική παρουσία στον ΠΑΟΚ, δέθηκε περισσότερο με τους κιτρινόμαυρους οπαδούς.
Ο 35χρονος αγωνίζεται στην κυπριακή Αλκή και σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα της Μεγαλονήσου balla.com.cy δήλωσε ότι θέλει να αγωνιστεί ξανά με το Δικέφαλο στο στήθος και να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

«Οι αναμνήσεις είναι φοβερές, ήταν δύο χρόνια φανταστικά. Είναι αναμνήσεις από μία μεγάλη ομάδα, από έναν υπέροχο κόσμο, από μία μεγάλη πόλη, όπως η Αθήνα. Είναι αναμνήσεις που κουβαλώ μέσα μου και χαίρομαι πολύ που τις θυμάμαι συχνά. Σίγουρα έχουν δει σε εμένα μεγάλο πάθος και την αγάπη για τη φανέλα. Γι' αυτό μπήκα στην καρδιά αυτών των οπαδών και χαίρομαι πολύ», δήλωσε ο Τσιρίλο.


Πηγή:newsbeast.gr

Υ.Γ:Εσύ δεν ήσουν τσιρίλο που φιλούσες τον δικέφαλο μετά απο κάθε goal με τον ΠΑΟΚ;

Υ.Γ:Δέχεστε εκ των υστέρων το οπαδιλίκι του κυρίου Τσιρίλο σαν ΠΑΟΚτσήδες;(Που εδώ που τα λέμε το χάψατε,ελάτε τώρα μεταξύ μας)

Υ.Γ:Ντροπή δεν είναι για τον λαό του ΠΑΟΚ να λέει την Κούλα μεγάλη ομάδα,και να μην αναφέρεται καθόλου στον ΠΑΟΚ;Έστω μια στιγμή που έζησε..Μια αναφόρα για τον κόσμο και την κερκίδα του ΠΑΟΚ..Κάτι..


6 σχόλια:

  1. kaneis dn exapse to opadiliki tou cirillo... kai epeidi paw gipedo sou lew oti oloi legane ti karagiozis kai pws kanei san vlameno mono gia efe o cirillo.... kaneis dn pistepse sto opadiliki tou.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασχολησου με τον γαυρο κ οχι με το ΠΑΟΚ....
    λιγος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοβαρά ρε φίλε;Μην με διαβάζεις αν σου φαίνομαι λίγος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ μας κουκλιτσα μου
      δεν διαβαζω εσενα προσωπικα κ τα αρθρα σου, αλλα το γεγονος οτι εισαι γαυρος κ ασχολεισαι με τον ΠΑΟΚ μου λεει πολλα.. ασχολησου με την ομαδα σου
      εκει ειναι ολα μελι γαλα ε?
      αλλο ενα ντουγανι!

      Διαγραφή
    2. Βαρέθηκα την κορυφή και είπα να ασχοληθώ και λίγο με τις δευτερό-τριτες ομάδες..Αλλά όχι να μιλάνε και οι ΠΑΟΚτσήδες για ντουγάνια γελάει ο κόσμος..

      Διαγραφή