Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Πάμε για 2ο Φιλόπουλο...

Συγκρούσεις οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
υπήρξαν το απόγευμα της Παρασκευής (27/9) σε κεντρικό πεζόδρομο του Μεσολογγίου.
Στο Μεσολόγγι βρίσκονται παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού για φιλικούς αγώνες και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδα οπαδών των "πρασίνων" κινήθηκε προς τα γραφεία του συνδέσμου των οπαδών του Ολυμπιακού στο κέντρο του Μεσολογγίου, κοντά στα δικαστήρια.

Οι οπαδοί του ΠΑΟ, ήταν περίπου 150 και περίπου δέκα με δεκαπέντε οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονταν στο κτίριο, όπου βρίσκονται τα γραφεία του συνδέσμου.
Ακολούθησε πετροπόλεμος, ρίψη φωτοβολίδων, καδρονιών, μεταξύ των οπαδών με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο τραυματίας είναι νεαρός από την Άρτα και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο ΠΠΝ του Ρίου, όπου και πριν από λίγο μπήκε στο χειρουργείο, καθώς η κατάσταση του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.
Την ίδια ώρα η Αστυνομία παρουσία εισαγγελέα κάνει προσαγωγές (μέχρι στιγμής έχουν γίνει 16) και έρευνες στα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού όπου έγιναν τα επεισόδια.


Μεταξύ άλλων βρήκαν ρόπαλα, κράνη και άλλα αντικείμενα τα οποία μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση στο Μεσολόγγι.
Επίσης, σε έρευνες που έγιναν σε αυτοκίνητα οπαδών του Παναθηναϊκού που έφευγαν από την πόλη μετά τα επεισόδια βρέθηκε ένα στυλό φωτοβολίδων μέσα σε ένα από τα αυτοκίνητα και ένα κομμάτι από στυλό στο σημείο των επεισοδίων.
 
 sport24.gr
 
Γράφουν διασωληνωμένος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά ψευτοακούγεται ότι πέθανε το παλικάρι.Τελικά δεν θα βάλουμε ποτέ μυαλό.

Άλλη μία φορά οι Έλληνες ψευτοχούλιγκαν έδειξαν το πρόσωπο τους.Σχεδόν ποτέ δεν είχαμε αντρίκια πεσίματα παρά μόνο 15 σε 2, 100 σε 15 και τέτοια.Μαχαίρια, ρόπαλα σιδερογροθιές πυρσοί και συνήθως τα σκηνικά εξ αποστάσεως.Ο Άγγλος τουλάχιστον πάει 100 με 100 σε ένα χωράφι και με τα χέρια του και την μαγκιά του.



2 σχόλια:

  1. Η διαφορά με το σκηνικό Φιλόπουλο είναι ότι εκεί είχαμε ραντεβού ενώ εδώ πέσιμο σε σύνδεσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέσιμο σε σύνδεσμο σε εκδρομή έγινε μπορούσε να αποφευχεί αν έκλεινε ο Σύνδεσμος τις ώρες που οι βάζελοι ηταν στην πόλη .Η Αν οι μπάτσοι κάναν λίγο καλύτερα την δουλεία τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή